.letrag { float:left; color: #fe6700; font-size:100px; font-family:none; line-height:80px; padding-top:1px; padding-right:5px; }

Cinco años de Don Quijote

Este blog, como su nombre indica, es el registro de un periplo personal, una bitácora.

Hace cinco años comencé una etapa diferente en mi vida, y me planteé llevar un registro. Precisamente porque se trata de un camino, todas las opiniones que vierto son provisionales, un intento de comprender y recapitular. También es un experimento literario. Algunas de las personas a las que me refiero son reales. Otras son en realidad una mezcla de referentes, de varias personas distintas que me permiten crear un arquetipo con el que dialogar. Es un poco como Pirandello y Unamuno.

Con ese velo puedo reconstruir mis momentos emocionales, aquello que me ha inspirado y preocupado durante estos cinco años y ponerlos en perspectiva. Creo que ha sido una experiencia muy bella, y la dejo aquí para disfrute de todos.

Hasta siempre.


jueves, febrero 22, 2007

La resta de Espanya també es Espanya. (Cataluña es España, y el resto tierra reconquistada)

Estic fart de tant de separatista. D'aquells que van dient que Catalunya no és Espanya i que cal fer-li el boicot al cava català. Estic fart de què ningú crega en l'Espanya real, en l'Espanya diversa i dels pobles, en la Hispània que inclou a Portugal i té arrels. Estos canalles separatistes només creuen en una nació que s'inventat Franco fa 40 anys per als turistes. Per favor, que es queden ells amb el seu punyeter parc temàtic i jo amb l'Espanya de veritat. Amb Hispània. Fem Espanya des del respecte i l'apreci a la diversitat dels nostres pobles i la seua història comuna i mai més haurem de preocupar-nos per problemes de separatisme. Seriosament creieu que voldria la independència Catalunya, si fóra obligatori (com és de justícia) l'estudi i coneixement del menys nocions de totes les llengües peninsulars en els estudis obligatoris? Qualsevol altra cosa és complaure's en la ignorància d'Espanya i per tant, no voler a Espanya sinó a eixe parc temàtic que va inventar Franco. Espanya mereix l'esforç d'arraconar als vociferants i grossers que no volen fer l'esforç, als que no volen (i en això es complauen)salvar d'una vegada nostre amor històric a la ignorància i a la falta d'il·lustració. Viva Espanya.(la de veritat)

No hay comentarios: